Patricia Adriaens

patricia.adriaens@movare.nl

Mijn naam is Patricia Adriaens. Ik woon met mijn partner en 2 kinderen in Maastricht. In 1998 ben ik afgestudeerd aan de PABO en sinds dat jaar sta ik ook voor de klas. Nog steeds is mijn werk ook mijn grote hobby.

Momenteel heb ik groep 5 op woensdag, donderdag en vrijdag. Afgelopen jaren heb ik laten zien dat ik een flexibele leerkracht ben die in alle groepen kan worden ingezet. Mijn ambitie is om kinderen iets mee te geven voor de toekomst: zelfstandigheid, geloven in jezelf en altijd het beste uit jezelf halen.

Vorig jaar heb ik de ICC-cursus met succes afgerond en daarom mag ik me nu officieel Interne Cultuur Coördinator noemen. Dit houdt in dat ik samen met de werkgroep op het gebied van kunst en cultuur activiteiten organiseer en leerkrachten overtuig van het belang van creativiteit in het onderwijs. Creativiteit zorgt ervoor dat kinderen creatief leren denken en dit is een vaardigheid die ook bij andere vakken noodzakelijk is. Ik vind het belangrijk om alle vormen van kunst in de klas aan te bieden, zodat ieder kind de kans heeft om zijn of haar talenten te kunnen ontdekken en te kunnen benutten.

Iedereen heeft talenten, het is de kunst erachter te komen welke deze zijn

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details