Hellen Schormans

hellen.schormans@movare.nl

Hallo allemaal,

Mijn naam is Hellen Schormans. Samen met mijn 2 kinderen woon ik in Heerlen.
Ik zie mezelf als een vrolijke, spontane juf die het belangrijk vindt dat er rust en regelmaat is in de klas. Ik ben een harde werker maar hou ook van een grapje op zijn tijd.

Sinds het schooljaar 2018/2019 werk ik op de Meridiaan. Meteen vanaf de eerste schooldag heb ik mij thuis gevoeld in dit enthousiaste team. Iedereen werkt hard maar er wordt ook veel gelachen! Ik ben er trots op deel uit te mogen maken van dit team.

Een aantal jaren heb ik in verschillende groepen gewerkt, van groep 1 tot en met 6. Ik vind het heerlijk om nu bij de kleuters te werken. Zij toveren iedere dag een lach op mijn gezicht. Hun onbevangenheid, plezier en eerlijkheid zorgen ervoor dat het nooit saai wordt in de klas.

Naar mijn mening is het belangrijk dat kinderen zich op veel gebieden ontwikkelen. Niet alleen hun kennis vergroten maar ook hun creativiteit, hun sociale talenten, liefde voor de natuur en sportieve activiteiten moeten zoveel mogelijk aan bod komen. Fijn dat ik bij de kinderen van mijn klas hier mijn steentje aan mag bijdragen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details