Rutger van Dinther

rutger.vandinther@movare.nl

Even voorstellen: Ik ben Rutger van Dinther, intern begeleider en leerkracht van groep 4a (op vrijdag) en al een aantal jaar werkzaam op deze mooie school. Ik ben woonachtig in Simpelveld, samen met mijn partner Lieke (ook werkzaam in het onderwijs) en onze dochter Julie.

 

Samen met juffrouw Anke, mijn collega intern begeleider, zijn wij verantwoordelijk voor de leerlingenzorg en kwaliteitsontwikkeling van onze school. Daarnaast ben ik rekenspecialist en op vrijdag leerkracht van de kanjers van groep 4a. Heel afwisselend en uitdagend werk.

Tevens ga ik dit schooljaar starten met de opleiding tot schoolleider (directeur), waar ik erg naar uitkijk en met heel veel zin en energie aan zal gaan beginnen.

 

In mijn vrije tijd loop ik hard, lees graag en vier fervent carnaval (al heel wat jaartjes lid van de plaatselijke carnavalsvereniging, waar ik ook een bestuursfunctie vervul).

 

Kortom, samen met u, uw kinderen en ons team blijven wij ons inzetten voor goed onderwijs, een veilige school en vooral een onvergetelijke tijd op de Meridiaan voor onze kinderen.